L’assemblea extraordinària de la Colla Joves Xiquets de Valls, prevista per aquest divendres al vespre, servirà per sotmetre a votació la candidatura de Pere Rico com a nou cap de colla de l’entitat.

PUBLICITAT

Rico, que ja va ocupar el càrrec entre 2006 i 2008 i el 2012, rellevarà a Jaume Martí, el qual en l’assemblea general ordinària del passat 11 de març va anunciar que plegava després de dues temporades al capdavant.

El nou màxim responsable tècnic dels de la camisa vermella s’envoltarà d’un equip tècnic on, segons ha anunciat TAC-12, hi haurà noms com el de Francesc Ramon, cap de colla entre el 2017 i 2019; i Pau Cabanes. De fet, Ramon i Cabanes tindran els rols d’adjunt al cap de colla. D’altra banda, Edu Cristino serà l’encarregat de la canalla.

Quant a la junta administrativa, no s’esperen canvis amb Montse Solé com a presidenta per segon any consecutiu.

La Colla Joves afronta la primera temporada sencera des de l’esclat de la pandèmia amb l’objectiu de, mica en mica, recuperar la normalitat. La primera sortida de la temporada serà dissabte 2 d’abril, a les sis de la tarda, a Tarragona, al costat de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i els Moixiganguers d’Igualada.

PUBLICITAT