La Colla Vella dels Xiquets de Valls afronta aquest diumenge una nova actuació en solitari. Ho farà a Puigpelat, a un quart d’una del migdia, a la plaça de l’Església, amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Llet.

PUBLICITAT

Després del debut de diumenge passat, a Picamoixons, on hi van descarregar el 4de7, el 3de7 amb el pilar, el 4de7 amb el pilar i el 3de7, els de la camisa rosada tenen ganes de consolidar la gamma mitjana i alta de 7 pisos amb l’objectiu de donar un pas més a partir del mes d’abril.

Dimecres, els del Portal Nou feien assaig de canalla. De cara aquest divendres, a partir de les 10 de la nit, fan una crida a tota la massa social per prendre part en l’assaig general.

La mateixa Colla Vella, dissabte a la tarda, també estarà pendent de l’assemblea general ordinària de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La cita, que tindrà lloc a l’Auditori Eduard Toldrà Vilanova i la Geltrú, servirà per proclamar el casteller i expresident rosat, Joan Ibarra, com a nou president.

PUBLICITAT