La Unió Esportiva Valls rep aquest diumenge l’Atlètic Lleida en un duel clau per les aspiracions a l’ascens cap a la Tercera Federació i serà a casa, on s’espera un dels millors ambients.

PUBLICITAT

El conjunt vallenc rep als de la capital del Segrià en el millor moment de la temporada, amb set partits consecutius invicte i amb una ratxa impecable: sis victòries i només un empat.

Un partit trepidant, perquè els dos conjunts es troben igualats a la classificació amb 34 punts, i un triomf vallenc seria col·locar-se a l’aparador de la part alta de la taula. Aixi valorava l’enfrontament el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

No serà un enfrontament fàcil ja que els propis lleidetans ja van guanyar a la primera volta per 3 gols a 2. Tot i així, els de la capital del Segrià arriben després de deixar-se punts en els seus dos últims partits: derrota al camp de la Rapitenca i empat a casa sense gols davant el Tàrrega.

Una Unió Esportiva Valls que com a mínim, vol continuar l’estel·la dels sis punts que marca La Rapitenca que jugarà aquell mateix dia a casa davant el Martorell.

El partit, entre la UE Valls i l’Atlètic Lleida es jugarà diumenge a les 17h de la tarda a El Vilar i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT