El Club Bàsquet Valls afronta el darrer partit de la temporada a casa davant l’Horta. Els d’Oriol Pozo clouran de manera definitiva la campanya en el derbi davant el Salou, amb només l’aspiració d’acabar dins la cinquena plaça.

PUBLICITAT

Els de la capital de l’Alt Camp rebran un ja descendit Horta i sense Marcus Vinicius, recentment operat de la seva lesió al genoll, i Oriol Besora que arrossegava molèsties a l’esquena. Així valorava el duel el tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo.

El Club Basquet Valls s’acomiadarà del Joana Ballart d’una temporada extranya i plena d’alts i baixos amb victòries sonades en els dos partits contra l’Olivar però sobretot després en derrotes contra equips com l’Es Castell al darrer duel a casa o al de la setmana passada davant el Martinenc.

El partit, es jugarà dissabte a les 18h de la tarda i es podrà seguir en directe per CB Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT