Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest divendres 25 de març.

PUBLICITAT

Avui destaquem que el Mercat de Valls torna a l’interior del Centre Històric.

L’Ajuntament de Valls i els paradistes han tancat l’acord definitiu per instal·lar el mercat tradicional d’alimentació de la fruita i la verdura dels dimecres i dissabtes en tres espais situats tots a l’interior del centre històric. 

D’aquesta manera, a partir d’aquest dissabte s’aconseguirà reprendre l’activitat després d’unes setmanes de protesta. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, destaca que els paradistes tindran totes les facilitats per aparcar les furgonetes.

Els tres emplaçaments on se situarà a partir de demà dissabte el mercat són molt propers entre ells i d’aquesta manera es genera un nou circuit per als clients, més còmode, accessible i compactat. 

A més, s’obrirà per als vianants el pas que, a través de la zona del Museu Casteller, comunica de manera directa les places de l’Oli i del Blat. La plaça de l’Oli esdevindrà així l’àrea central del mercat, a tan sols uns 30 metres de l’aparcament de Sant Antoni i a poc més d’un centenar de metres de la plaça del Blat.

PUBLICITAT