La sessió plenària d’aquest mes de març servia perquè l’equip de govern de Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls tirés endavant la tercera modificació de crèdit del pressupost 2022. En total, els comptes s’enfilen fins la xifra de 2.162.500 euros per sufragar les despeses de crèdit de la neteja viària, servei de jardineria, el carril bici, rehabilitació d’escoles o inversions a l’EMD de Picamoixons. A l’igual que el punt de donar compte de la liquidació del pressupost 2021, el regidor d’Hisenda, Martí Barberà i el regidor del PSC, Juan Martínez, protagonitzaven un debat per donar els punts de vista del que representen les noves partides.

PUBLICITAT

La presa de possessió de Bàrbara Flores com a nova regidora de Junts en substitució de Xavier Salat i l’aprovació del nou Pla de protecció civil municipal van ser altres punts d’interès.

A més, el ple donava llum verda per unanimitat a una moció del PSC per la creació d’un servei per atendre la salut mental dels joves de la ciutat. D’altra banda, l’equip de govern i la CUP també aprovaven mocions per derogar la llei Montoro o de suport al poble sahrauí.

Durant els precs i preguntes, un representant de l’EMD de Picamoixons va intervenir a la sala de plens per demanar la instal·lació de plaques solars. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, li va respondre que aviat els convocarà en una reunió per tractar l’afer.

PUBLICITAT