Diumenge de castells per la Colla Vella dels Xiquets de Valls a les festes de la Mare de Déu de la Llet de Puigpelat.

PUBLICITAT

En la segona actuació del calendari 2022, els del Portal Nou aprofitaven per seguir consolidant els castells de la gamma bàsica i mitjana de 7 pisos.

A Puigpelat, la colla dirigida per Albert Martínez començava enlairant un pilar de 5 a l’interior de l’Església Parroquial. Seguidament, a plaça, descarregava el 4de7 amb el pilar, el 5de7, el 4de7, el 3de7 i un vano de 5.

Després d’aquest compromís, els de la camisa rosada ja pensen en la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona prevista per dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça del Rei, on també hi acudiran els Xiquets de Reus. En aquesta ocasió, la Colla Vella podria estrenar el 2de7 i, fins i tot, el castell de 8.

PUBLICITAT