L’assemblea general extraordinària de la Colla Joves Xiquets de Valls, celebrada el passat divendres a la nit, servia per sotmetre a votació la candidatura de Pere Rico com a nou cap de colla. Rico, que ja va ocupar aquest rol entre les temporades 2006 i 2008 i la del 2012, estarà acompanyat de Francesc Ramon i Pau Cabanes com a adjunts.

PUBLICITAT

Pel que fa l’encarregat de la canalla serà Edu Cristino i l’Escola de Castells estarà coordinada per Salvador Ramon.

Després de l’assemblea, el nou màxim responsable dels diables vermells afirmava, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, que més enllà de fixar cap objectiu concret, l’actual temporada ha de servir per recuperar les ganes de fer castells.

La primera sortida de la Colla Joves serà aquest dissabte, a Tarragona, amb motiu de la diada d’inici de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, cita on també hi participaran els Moixiganguers d’Igualada.

PUBLICITAT