Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 30 de març

PUBLICITAT

Destaquem avui que el proper dilluns 4 d’abril comença el període de votacions dels pressupostos participatius. Luis Blain, bon día.

Durant tot el mes, la ciutadania podrà escollir entre un total de 39 propostes que han estat validades pels serveis tècnics municipals d’entre totes les elaborades pels vallencs i les vallenques durant la fase de presentació celebrada el novembre de l’any passat. Es tracta de propostes d’àmbits diversos com urbanisme, mobilitat i medi ambient; salut i esports; cultura, educació i oci; serveis públics i també projectes de Centre Històric.

Precisament, una de les novetats d’enguany és que, de la dotació econòmica total de 250.000 euros per a pressupostos participatius, 62.500 s’han reservat per a l’execució de projectes al Centre Històric.

D’aquesta manera, entre les 3 propostes que la ciutadania podrà votar, una haurà de ser obligatòriament d’entre els projectes presentats per al Centre Històric, mentre que les altres dues podran ser de la resta de temàtiques.

PUBLICITAT