El tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo ha comunicat la seva marxa a final de temporada. Pozo ha dirigit durant tres temporades al conjunt vallenc amb una etapa plena d’incerteses per l’aturada fa dos anys per la pandèmia de la COVID-19 i marcada per les baixes en aquest tram final de temporada.

PUBLICITAT

Oriol Pozo aterrava al Club Bàsquet Valls al 2018, on ha deixat una primera plaça la temporada 2020-2021 al grup de la Lliga EBA, on va acabar sucumbint a la fase d’ascens a LEB Plata a casa en mans del Mataró, equip que va classificar-se per la següent fase. Així explicava el seu comiat, Oriol Pozo que ara recerca projectes nous fora de la província de Tarragona.

Una temporada, la 2021-2022 marcades per alts i baixos en què el Club Bàsquet Valls finalitzarà en cinquena posició en un equip format per ser candidat a l’ascens.

Finalment, però, la mala dinàmica de resultats amb equips inferiors a la taula com Martinenc o Es Castell han marcat el transcurs de la temporada per un CB Valls que tenia la il·lusió de colar-se entre els millors equips de la categoria per la confecció de la plantilla a l’inici de campanya.

Dissabte a les 18h de la tarda, serà el darrer partit d’Oriol Pozo al front del Club Bàsquet Valls, en el derbi a domicili, davant el Club Bàsquet Salou.

PUBLICITAT