Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 4 d’abril.

PUBLICITAT

Avui destaquem que Les dues colles dels Xiquets de Valls es desplaçaven dissabte, a la tarda, a Tarragona, per participar en dues actuacions diferents.

La Colla Joves participava en la diada d’inici de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Al Pla de la Seu, la formació dirigida per Pere Rico s’anotava el 3de7, el 4de7 i el 4de7 amb el pilar. S’acomiadaven de l’actuació amb un pilar de 5.

Els Moixiganguers d’Iguadada s’apuntaven el segon 4de8 de l’any. Els de la camisa color morat també descarregaven el 2de7 i el 5de7. Tancaven la jornada amb un pilar de 5 i 3 pilars de 4.

En la primera actuació de l’any, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau completava la clàssica de castells de 7 amb el 3de7, el 4de7 i el 2de6. A la ronda de pilars, enlairaven un vano de 5

Abans de Setmana Santa, la Joves tindrà, dissabte, un compromís en solitari a Valls amb motiu de la diada de Ca l’Àngel Gairebé a la mateixa hora, a la plaça del Rei, la Colla Vella actuava en el marc de la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona. 

Els del Portal Nou van seguir rodant la gamma mitjana i alta de 7 amb el 3de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar. A la ronda de pilars, descarregaven el pilar de 5.

Els Xiquets de Tarragona estrenaven curs amb el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7. A la ronda de pilars, els matalassers ensopegaven amb el pilar de 5, el qual només carregaven.

La tercera colla a plaça, els Xiquets de Reus, feien l’aleta al 3de7, el 3de7 amb el pilar i el 4de7. A la ronda de pilars, aixecaven l’espadat de 5.

La Colla Vella no tornarà a les places fins el proper 24 d’abril. Ho farà a Altafulla amb motiu de la diada de Sant Jordi al costat de la colla local i els Xiquets de Cambrils.

PUBLICITAT