Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 5 d’abril.

PUBLICITAT

Avui destaquem que la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls i l’Associació de Restauradors han impulsat la quarta edició de la Favatada Popular que se celebrarà al Pati aquest dissabte 9 d’abril.

Amb el lema “De l’hort al plat, enguany els restaurants de la capital de l’Alt Camp compartiran protagonisme amb els agricultors amb l’objectiu de posar en valor aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat dels plats i receptes que giren al seu voltant.

S’espera que es reparteixin més de 1.400 racions. El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha afirmat que amb l’organització de la Favatada Valls esdevé una població de referència amb la gastronomia.

Al Pati, entre les 12 i 2/4 de 3 del migdia, hi haurà ambient festiu amb la participació dels gegantins infantils de Picamoixons, la Gegantona i el Gegantó Lladrefaves que amenitzaran la jornada.

En aquesta edició, l’organització ha volgut donar un major protagonisme als pagesos que han mantingut viu el cultiu de les típiques faves. El representant de l’empresa I un rave, Josep Maria Figueras, ha recordat el pes que tenen les faves en la gastronomia catalana.

PUBLICITAT