La pel·licula documental “Fins al Final. La muntanya russa de la Colla Joves” va viatjar cap a la capital de la Garrotxa. Després de l’estrena a Valls el passat mes d’octubre, guanyar el premi a la millor fotografia en la primera edició del festival Cinema Castells de Terrassa i projectar-se amb molt bona acollida a les localitats de Castellet i La Gornal i Sant Pere de Ribes, va projectar-se a Olot amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la Colla castellera de la ciutat. De fet, va encetar els actes de celebració dels Xerrics d’Olot.

PUBLICITAT

La regidora de l’ajuntament d’Olot va introduir l’acte, felicitant en primer lloc a la colla garrotxina pel seu aniversari i tot seguit va donar pas al director de la pel·lícula Xavi Marimón, que va fer una breu presentació d’aquest emocionant film.

Després d’aquesta projecció a les comarques gironines, el llargmetratge sobre la última gran fita castellera abans de la pandèmia ja te una nova data i localitat confirmada. Aquest cop, serà al cap i casal de Catalunya: Barcelona. En concret, “Fins la final. La muntanya russa de la Colla Joves” té prevista la seva estrena a la ciutat comtal el proper dimarts 19 d’Abril a les 7 de la tarda al Centre Cívic Can Clariana, al districte de Sant Andreu. El mateix Marimón esper que sigui tot un èxit i que mostri a molta gent que no els coneix,  què són i que signifiquen els castells per la ciutat de Valls.    

PUBLICITAT