Valls acull el campionat de tennis taula del Campionat d’Espanya en edat escolar, el Campionat de Catalunya de joves i el Top català absolut de veterans.

PUBLICITAT

En total hi participaran uns 800 esportistes de diversos equips de Catalunya i Espanya i es celebrarà al Joana Ballart i a la pista del Vilar.

Serà durant el mes d’abril i és que arrencarà primer el Campionat de Catalunya de joves del dia 9 al 14, després serà el torn del Campionat d’Espanya escolar del 14 al 17 d’abril, i finalment, el Top català absolut que es celebrarà el 15 d’abril. Així ho explicava el president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Agustí Masip.

Un campionat organitzat per les diverses Federacions de Tennis Taula i per l’Ajuntament i el Patronat d’Esports de Valls que en total hi han 615 inscrits individuals, 230 parelles de dobles i 164 equips de benjamins fins a sub-21.

Entre ells, en el Top Català hi haurà dos mundialistes que portaran a Valls un nivell espectacular, segons Masip i cal destacar que també hi haurà 66 equips i 199 esportistes amb discapacitat física i intel·lectual .

PUBLICITAT