El pròxim dissabte 9 d’abril, a les 7 de la tarda, el Teatre Principal de Valls acollirà la representació de l’espectacle infantil La faula de l’esquirol, de la companyia teatral La Baldufa, que servirà com a arrencada de la temporada de públics familiars aquesta temporada de primavera als Teatres de Valls.

PUBLICITAT

L’obra, que compta amb una posada en escena embadocadora, planteja una història sobre animals que fa reflexionar els més menuts al voltant de conceptes com la diferència, el mestissatge i l’aprenentatge. És per aquesta raó que l’espectacle es recomana especialment per a infants que hagin complert, com a mínim, els 3 anys d’edat.

 La faula de l’esquirol comença contant la vida plàcida d’un eriçó que descansa a l’ombra d’un gran roure, i que es cuida dels seus mentre gaudeix del seu raconet de món. Aquesta pau, però, arriba un dia que es pertorba per l’arribada d’un altre animal, un esquirol amable, trapella i juganer. Durant l’obra, la convivència entre aquests dos animals no serà fàcil. Els infants hi descobriran un eriçó esquerp i protector, i en canvi un esquirol amb curiositat de saber i ganes de compartir.

A partir d’aquesta situació inventada, la faula, escrita per Jokin Oregi i La Baldufa (Enric Blasi, Emiliano Prado i Carles Pijuan), suggereix als menuts l’acceptació de la diferència. Així, doncs, l’obra proposa pensar, reflexionar i aprofundir en aquesta mena de qüestions, que fàcilment porten a pensar en realitats humanes que ens són ben properes. Malgrat que l’eriçó i l’esquirol siguin molt diferents, i siguin, d’entrada, completament desconeguts, se’ls acabarà revelant una infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

Les entrades per assistir a la representació de l’espectacle infantil La faula de l’esquirol ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores per mitjà del web www.valls.cat, o bé presencialment a les taquilles del Teatre Principal, dimecres de 6 de la tarda a 9 del vespre i divendres de 12 a 2/4 de 2 del migdia. També el mateix dia de la funció una hora abans del seu inici.

PUBLICITAT