Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dijous 7 d’abril. Avui expliquem que el moviment en contra del Pla Director Urbanístic de l’Alt Camp es manifesta a Valls. 

PUBLICITAT

Un total de 200 persones s’han concentrat a la plaça del Blat per protestar contra el projecte del polígon que afecta la comarca de l’Alt Camp. La Plataforma Territori Sostenible del Camp, entitat organitzadora de l’acte, va repartir cartells amb el lema “prou trinxar el territori i altres que expliquen les conseqüències que comportaria el projecte al medi ambient i als habitants de la zona.

A la mateixa hora de la concentració, hi havia programada una sessió informativa sobre el pla en la qual estaven convocats els diferents grups polítics amb representació del consistori vallenc, però finalment quedava suspesa.

El Pla Director de l’Activitat Econòmica de l’Alt Camp afecta un total de 3.746 hectàrees que formen el triangle entre Valls, Vila-rodona, el Pla de Santa Maria i una petita part del terme d’Alió. La meitat d’aquestes hectàrees tindran un ús paisatgístic, 853 es posaran al mercat per usos industrial i a la resta es construirà l’accés tècnic.

A més us hem de fer un breu apunt i és que hi haurà demà ple extrarodinari a l’Ajuntament de Valls. 

Serà per ratificar la convocatòria de Transparència i bon govern i aprovar la modificació de l’ordenança fiscal número 15 reguladora de la taxa per l’ocupació del subsòl, sòl i vol de la via pública.

Expliquem ara una notícia d’interès general i és que les mascaretes desapareixeran en interiors a partir del 20 d’abril.

PUBLICITAT