La gira teatral de Terra Baixa, del programa El Llop de TV3 i a partir del clàssic d’Àngel, es representarà al Centre Cultural Municipal el proper 2 d’octubre, a les 6 de la tarda, coincidint amb l’inici de la temporada de tardor dels Teatres de Valls.

PUBLICITAT

L’organització anunciarà la venda d’entrades properament. El Teatre Principal de Valls, juntament amb els de Cervera, Manresa i Olot, va ser un dels emplaçaments on es va dur a terme el procés de selecció dels participants al concurs El Llop.  

Una selecció que va rebre més de 1.500 candidatures, amb 250 càstings presencials i on finalment es van escollir als 33 candidats per a la gran final al laboratori del Món Sant Benet, on es va crear la companyia de Terra Baixa, que sota la direcció d’Àngel Llàcer, interpreten el clàssic de Guimerà. Una proposta actual, propera i desenfadada, amb un muntatge molt modern. Ambientat en un ressort en ple segle XXI, l’espectacle representa l’emblemàtica història de la Marta i el Manelic.

La companyia de Terra Baixa està formada per Toni Aguilar, Marc Andreu, Pep Carpena, Jordi Ferragut, Àlecs Guixà, Blanca Lasobras, Roser Martínez, Daniel Masalles, Alexandra Olmo, Tuni Salvadó, Alba Segarra.

El Llop, programa d’entreteniment televisiu de TV3, ha reivindicat el paper del teatre amateur. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, ha posat de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, alhora, la figura d’Àngel Guimerà, del clàssic Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

PUBLICITAT