Un total de 200 persones es concentraven aquest dimecres a la plaça del Blat per protestar contra el projecte del polígon que afecta la comarca de l’Alt Camp. La Plataforma Territori Sostenible del Camp, entitat organitzadora de l’acte, va repartir cartells amb el lema “prou trinxar el territori i altres que expliquen les conseqüències que comportaria el projecte al medi ambient i als habitants de la zona. Escoltem a Maria Santiago, membre de la Plataforma Territori Sostenible de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

A la mateixa hora de la concentració, hi havia programada una sessió informativa sobre el pla en la qual estaven convocats els diferents grups polítics amb representació del consistori vallenc, però finalment quedava suspesa.

El Pla Director de l’Activitat Econòmica de l’Alt Camp afecta un total de 3.746 hectàrees que formen el triangle entre Valls, Vila-rodona, el Pla de Santa Maria i una petita part del terme d’Alió. La meitat d’aquestes hectàrees tindran un ús paisatgístic, 853 es posaran al mercat per usos industrial i a la resta es construirà l’accés tècnic.

PUBLICITAT