Gràcies a la col·laboració entre la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i la IGP Calçot de Valls, la Calçotada serà present al Mercat del Ram de Vic d’aquest cap de setmana, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril.

PUBLICITAT

En el marc d’aquesta col·laboració entre aquestes tres parts, l’espai tindrà un espai de degustació on se serviran 500 racions de calçots i salsa.

A més, es farà una demostració de cuita de calçots, tot promocionant la gastronomia i la ciutat.

Del 8 al 10 d’abril, Vic torna a celebrar el tradicional Mercat del Ram amb una extensa programació d’activitats relacionades amb el sector agroramader i amb múltiples propostes lúdiques i comercials. Aquest és un dels mercats més històrics i amb més participació de visitants d’arreu de Catalunya.

El mercat vol ser un punt de trobada per al sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania amb propostes lúdiques i comercials. L’activitat s’estendrà arreu del país. Enguany, el mercat promociona diferents gastronomies del territori i entre les quals, la Calçotada.

El fet de poder participar en esdeveniments com aquest, donen al Calçot i a la gastronomia local un posicionament i una promoció molt útil per a les empreses i la ciutat de Valls.

Totes les empreses productores i de serveis que tenen vinculació amb la Calçotada en surten beneficiades.

A més, a partir d’aquestes sinergies fan que aquesta tradició gastronòmica cada cop sigui més ben valorada i ajudi a promocionar les tradicions de la ciutat.

PUBLICITAT