El govern espanyol aprovarà la retirada de les mascaretes en espais interiors en el Consell de Ministres del proper 19 d’abril. La proposta ha arribat de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, després del Consell Interterritorial d’aquest dimecres.

PUBLICITAT

Així doncs, l’executiu esperarà després de Setmana Santa per donar llum verda a la mesura. Tot i això, encara s’haurà de portar posada en espais com les residències d’avis, els hospitals i el transport públic.

A Catalunya, la Generalitat havia demanat al govern espanyol la retirada de les mascaretes en interiors mantenint-les en entorns sanitaris i sociosanitaris i també al transport públic. Ho va comunicar el Departament de Salut al Ministeri de Sanitat en una missiva enviada dimarts. En la mateixa carta, el mateix Govern demana prioritzar la retirada en l’entorn escolar.

PUBLICITAT