Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 6 d’abril.

PUBLICITAT

Avui destaquem que comencen les obres de recuperació de la muralla de Sant Antoni que es preveu el 2023. 

L’execució del projecte, adjudicat per 480.000 euros, representa la primera gran obra en el projecte de ciutat per a la progressiva recuperació de les antigues muralles medievals de Valls, declarades en el seu conjunt Bé Cultural d’Interès Nacional.

El projecte suposarà la recuperació de la muralla en el seu tram inicial situat a tocar del Portal Nou i entre els carrers del Mur i del Tomàs Caylà.

Els treballs inclouen les obres de consolidació d’aquest tram de l’antiga muralla del segle XIV, la seva reinterpretació històrica, així com la urbanització del solar. 

Aquest tram destaca tan per la seva singularitat com per la seva situació, en una de les principals entrades de la ciutat i també del Barri Antic, a tocar a més de l’entorn de l’església de Sant Joan.

Així, el projecte a la Muralla de Sant Antoni contempla, a més de la recuperació de les restes (uns 615 m de restauració de paraments), la urbanització d’aquesta zona, actualment sense ús, generant un nou espai públic enjardinat i accessible a la ciutadania que es convertirà en un punt de trobada amb vistes a la muralla.

PUBLICITAT