Foto: Jonay González

Derbi decisiu al Joana Ballart entre el Club Bàsquet Valls Lear i el TGN Bàsquet. Un duel a cara o creu, a vida o mort, i és que les vallenques han de guanyar per encara tenir possibilitats de disputar el play-out i evitar el descens directe.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Per la seva banda, el TGN si aconsegueix el triomf, s’asseguraria la permanència matemàtica a Copa Catalunya després d’arribar a l’equador de la fase de permanència invicte: 3 partits i 3 victòries. Escoltem al tècnic del CB Valls Lear, Benet Ibáñez.

Certament, el partit inaugural d’aquesta fase en el derbi entre els dos conjunts, va estar d’allò més igualat i que tant TGN com Valls s’hi juguen el tot per tot en aquesta tercera jornada.

Un CB Valls Lear que, de perdre aquest partit, ja li quedarien poques possibilitats de seguir endavant al futur de Copa Catalunya.

El partit però, es disputara al Fornàs amb motiu del campionat de catalunya de Tennis Taula i amb la baixa sensible de Núria Vilamajor pel conjunt vallenc, convocada amb la selecció catalana. El partit es disputarà dissabte a les 20h del vespre.

PUBLICITAT