La Colla Joves Xiquets de Valls afronta aquest dissabte, a les 5 de la tarda, davant del restaurant de Ca l’Àngel, l’actuació d’homenatge a Àngel Solé, casteller de la colla traspassat el 2017 a causa d’un accident de cotxe.

PUBLICITAT

La cita servirà a la colla dirigida per Pere Rico, que actuarà en solitari, per rodar les construccions de 7 pisos amb vista a apujar el nivell en els compromisos de després de Setmana Santa.

En la primera edició de la diada Àngel Solé, celebrada el març de 2019, els del carrer d’en Gassó descarregaven el 3de7, el 4de7, el 3de7 amb el pilar i el 5de7.A banda d’aquesta jornada, la Colla Joves assajarà aquest divendres, a les 10 de la nit, al local social. A dos quarts de 7 de la tarda, al bar la taverna del Xon, hi haurà un concert de gralla i timbal.

PUBLICITAT