La Unió Esportiva Valls prepara un nou duel per la cursa per l’ascens davant el Martorell. Els vallencs ho afronten amb la màxima il·lusió de trobar-se un Vilar ple i que doni el suport a l’equip que les darreres setmanes s’ha mostrat imparable: cinc victòries consecutives i més de dos mesos sense conèixer la derrota, que va ser precisament a casa davant El Catllar.

PUBLICITAT

Els de la capital de l’Alt Camp arriben intratables i després de guanyar al Gavà i a l’Atlètic Lleida amb matei resultat 3-0 i a només dos punts de l’ascens directe. Aixi valorava aquest enfrontament el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Davant hi haurà un Martorell que ha perdut pistonada, i és que els darrers 4 partits els compta amb dues derrotes i dos empats derrota, l’últim duel, precisament va caure a casa davant el Tàrrega per 0 a 2.

Tot i així, els blanc-i-vermells no poden refiar-se en una lliga tan igualada i en el partit de la primera volta ja va demostrar ser un equip dificil de superar amb l’empat a 0.

El partit, es disputarà aquest diumenge quan passin cinc minuts de les sis de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT