Aquest divendres, a partir de les 17h, el saló de plens de l’Ajuntament de Valls acollirà un ple extraordinari per sotmetre a votació mantenir gratuïta l’ordenança fiscal número 15, reguladora de la taxa per ocupació de subsol, sòl i vol de la via pública pel que queda de 2022; i que afecta les terrasses dels bars i restaurants.

PUBLICITAT

A causa de la pandèmia de la Covid-19, el 2020, 2021 i tot el 2022, com a mesura de suport als establiments que han hagut de tancar o han patit restriccions, el consistori no ha cobrat cap taxa. A més, sempre que ha calgut, l’equip de govern ha estudiat quines eren les mesures que es podien aplicar complementàries a les línies d’ajuts econòmics, que es poguessin articular des d’altres administracions.

Aquest punt de l’ordre del dia serà l’únic d’un ple extraordinari que es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT