Compromís en solitari de la Colla Joves Xiquets de Valls a davant del restaurant Ca l’Àngel, al barri de Santa Úrsula. Els del carrer d’en Gassó actuaven dissabte per homenatjar Àngel Solé, cuiner traspassat el desembre del 2017 a causa d’un accident de cotxe.

PUBLICITAT

En la segona actuació de la temporada, la colla dirigida per Pere Rico continuava rodant les estructures de 7 pisos. A la primera ronda, plantaven el 3de7. Seguidament, arribaria el 4de7. A la tercera ronda, descarregaven el castell més destacat de la jornada en forma de 4de7 amb el pilar. Abans d’acabar, tornaven alçar un 4de7 amb noves incorporacions i amb la germana d’Àngel Solé al pis de segons. S’acomiadaven de plaça amb un vano de 5.

Els de la camisa vermella tornaran a les places després de les vacances de Setmana Santa. Ho faran el proper dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a Vilanova i la Geltrú, acompanyats de la colla local, els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell.

PUBLICITAT