La Unió Esportiva Valls empata a casa davant el Martorell per 1 gol a 1. Els vallencs trenquen aixi la seva ratxa estel·lar de cinc victòries consecutives, però que encara segueix sumant davant un rival que va posar les coses difícil com és el Martorell.

PUBLICITAT

Els blanc-i-vermells van poder igualar el gol inicial visitant amb un cop de cap de Joan Domingo, que segueix en ratxa després d’anotar en els darrers partits, l’últim, contra el Gavà. Escoltem al tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Un Martorell que va executar a la perfecció el pla de partit, que passessin poques coses i tenir l’ocasió de fer mal al contracop.

Així va ser amb un gol de Willox al minut 20 de la primera meitat que feia saltar la sorpresa a El Vilar. A les acaballes del primer període, però, una centrada des de la banda permetia el gol de Joan Domingo per l’igualada final al marcador.

Tot i una bona segona part del conjunt vallenc en matèria defensiva i ofensiva, no va acabar-se de concretar amb dues clares ocasions de Bati i Ricky Nogueira.

Finalment, tot i la insistència de la Unió Esportiva Valls, empat a gols a El Vilar que els situa tercers, amb 41 punts i a 1 un punt del liderat que ostenta La Rapitenca i el Viladecans.

Setmana de descans amb motiu de Setmana Santa per preparar el pròxim duel que serà un dels partits de la temporada, en el derbi a domicili davant La Rapitenca.

PUBLICITAT