L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a Valls ja disposa d’una nova oferta formativa per a aquest tercer trimestre. En total, 6 cursos monogràfics de temàtica artística, cultural i patrimonial s’ofereixen entre els mesos d’abril i juny a la seu de l’Escola a la ciutat, al carrer Jaume Huguet, 1.

PUBLICITAT

Aprendre tècniques de conservació i restauració de mobles, encordar cadires, practicar dibuix de model al natural o fer motlles per a marcs són algunes de les formacions que es podran cursar durant aquests tres mesos. Els cursos estan impartits tant per professionals de l’art i la creació d’externs al centre, així com també per l’equip docent de la pròpia Escola.

Aquesta programació forma part dels més de 120 cursos que l’Escola per l’Art i la Cultura ofereix arreu de la demarcació a través de les 10 subseus de l’Escola -Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès)-, així com a Tortosa (Baix Ebre), seu estable del centre.

PUBLICITAT