La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va rebre aquest dilluns 11 d’abril la visita institucional del secretari general d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco, qui va mantenir una trobada amb el president de la Cambra de Valls, Josep Maria Rovira, el secretari general, Rafael Castells, el director Gerent, Carles Solé, i el vicepresident de l’ens, Antoni Bastús.

PUBLICITAT

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, va traslladar a Blanco les necessitats que tenen les empreses de l’Àrea de la Cambra de Comerç i indústria de Valls i va fer valdre el teixit industrial del territori, demanant la simplificació de tràmits administratius per les empreses i una administració més àgil que ajudi a les empreses en els seus projectes.

Per la seva part, Blanco va informar a la Cambra del Programa de Suport a l’Emprenedoria Industrial, per part del ministeri, que facilitarà un total de 75 milions d’euros a pimes industrials. El programa s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquest nou paquet d’ajudes es dirigeix fonamentalment a la creació de nous establiments industrials i al creixement i millora de la competitivitat de les empreses (pimes) industrials. El secretari d’Indústria també va mostrar-se interessat en els projectes innovadors de la Cambra i disposat a treballar plegats, a favor de les empreses del territori.

Durant l’estada a la capital de l’Alt Camp, Blanco també va aprofitar per visitar la planta de Kellogg’s de Valls, on va poder conèixer els futurs projectes de la multinacional, líder en la producció de cereals per l’esmorzar.

Raül Blanco va estar acompanyat pel Subdelegat del Govern de l’Estat, Joan Salvadó, la Diputada al Congrés, Sandra Guaita, el Diputat al Congrés, Joan Ruiz, la Diputada al Parlament i portaveu del grup municipal del PSC de l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra i el regidor de l’Ajuntament de Valls, Juan Martínez.

PUBLICITAT