Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 12 d’abril. Avui expliquem que Valls rebutja el PDU de l’Alt Camp i demana la seva retirada a la Generalitat.

PUBLICITAT

El projecte havia de crear fins a 835 hectàrees industrials noves entre els municipis d’Alió, el Pla de Santa Maria, Valls i Vila-rodona.

El consistori vallenc ha estudiat en profunditat el projecte i creu que el sòl disponible ja és suficient i que ja garanteix totes les necessitats del sòl industrial.

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, remarca que no hi ha necessitat d’impulsar noves zones industrials, ni vol hipotecar urbanísticament l’Alt Camp.

Així doncs, l’Ajuntament de Valls assenyala que és prioritat evitar l’impacte ambiental i paisatgístic que, tot i les mesures correctores que s’han previst en el pla, també afectaria en el desenvolupament.

En aquest sentit, l’Ajuntament ja ha mostrat el seu posicionament a la Generalitat i també amb els alcaldes d’Alió, el Pla de Santa Maria i Vila-rodona.

Destaquem també que arriben nous cursos a l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Valls per aquest tercer trimestre. 

En total, 6 cursos monogràfics de temàtica artística, cultural i patrimonial s’ofereixen entre els mesos d’abril i juny a la seu de l’Escola a la ciutat, al carrer Jaume Huguet, 1.

Aprendre tècniques de conservació i restauració de mobles, encordar cadires, practicar dibuix de model al natural o fer motlles per a marcs són algunes de les formacions que es podran cursar durant aquests tres mesos. Els cursos estan impartits tant per professionals de l’art i la creació d’externs al centre, així com també per l’equip docent de la pròpia Escola.

PUBLICITAT