Aquest dijous 14 d’Abril, Dijous Sant, a partir de les 8 del vespre, les parròquies de Sant Joan Baptista i Mare de Déu del Lledó acolliran l’Eucaristia del Sant Sopar i l’ofrena del ciri pasqual, un dels actes habituals de la vigília de Divendres Sant.

PUBLICITAT

A Sant Joan, hi participarà la Germandat del Sant Crist. Pel que fa al Lledó hi aniran la Confraria del Davallament de la Creu i la Germandat del Sant Crist de Sant Francesc. El president de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa vallenca, Miquel Ugal, explica el sentit que té aquesta celebració litúrgica.

Els actes de la Setmana Santa de Valls 2022 seguiran el Divendres Sant amb el Via Crucis Interparroquial, l’exposició dels Misteris i la Processsó del Sant Enterrament, a partir de les 10 de la nit, amb la sortida al complet dels armats, els misteris i les confraries i germandats.

PUBLICITAT