La Unió Esportiva Valls s’exercitarà aquest dimecres, al vespre, a l’estadi del Vilar, en la darrera sessió preparatòria abans d’agafar-se uns dies de vacances amb motiu de Setmana Santa. Els vallencs, que venen d’empatar a 1 a casa amb el Martorell i sumen nou enfrontaments sense conèixer la derrota, mantenen les opcions reals d’ascens a la 3a RFEF. El pròxim compromís serà diumenge 24 d’abril, a les 12 del migdia, al camp de la Rapitenca, un dels rivals directes. El tècnic, Manel Cazorla, assegura que només pensa en treure els tres punts de la visita en aquesta població de la comarca del Montsià.

PUBLICITAT

A falta de sis jornades i cinc partits, la UE Valls ocupa el tercer lloc de la taula classificatòria amb 41 punts a només un de la Rapitenca i el Viladecans, que són primer i segon respectivament. A banda del Rapitenca – UE Valls, la propera jornada tindrà un Viladecans – Solsona.

Amb menys opcions d’aconseguir l’única plaça d’ascens, es troben el Vilanova, l’Atlètic Lleida i el Mollerussa, equips que hauran d’esperar punxades dels tres capdavanters. I és que el desenllaç al grup 3 de 1a Catalana,  a dalt i a baix, es preveu d’allò més intens fins a l’última jornada.

PUBLICITAT