Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 13 d’abril. Avui expliquem que aquest dijous 14 d’abril, dijous sant, Sant Joan i el Lledó ofereixen l’Eucaristia del Sant Sopar. Júlia Camprubí. Bon dia. 

PUBLICITAT

Serà a partir de les 8 del vespre, on les parròquies de Sant Joan Baptista i Mare de Déu del Lledó acolliran l’Eucaristia del Sant Sopar i l’ofrena del ciri pasqual. Es tracta, d’un dels actes habituals de la vigília de Divendres Sant.

A Sant Joan, hi participarà la Germandat del Sant Crist. Pel que fa al Lledó hi aniran la Confraria del Davallament de la Creu i la Germandat del Sant Crist de Sant Francesc.

Els actes de la Setmana Santa de Valls 2022 seguiran el Divendres Sant amb el Via Crucis Interparroquial, l’exposició dels Misteris i la Processsó del Sant Enterrament, a partir de les 10 de la nit, amb la sortida al complet dels armats, els misteris i les confraries i germandats.

Canviem de qüestió i destaquem que el secretari general d’Indústria visita la Cambra de Valls. Es tracta de Raül Blanco qui va mantenir una trobada amb el president de la Cambra de Valls, Josep Maria Rovira, el secretari general, Rafael Castells, el director Gerent, Carles Solé, i el vicepresident de l’ens, Antoni Bastús.

PUBLICITAT