Foto: Antonio Álvarez, Federació Catalana de Tennis Taula. @fcttcat

Darrer dia del campionat de Catalunya de Tennis Taula a Valls. El Vic Tennis Taula d’infantil femení, el Club Tennis Taula Esparraguera sub-21 masculí i la Unió Esportiva Sant Cugat d’infantil masculí, han esdevingut els campions de tennis taula de Catalunya que s’ha celebrat al Joana Ballart.

Foto: Antonio Álvarez, Federació Catalana de Tennis Taula. @fcttcat
PUBLICITAT

El Girbau Vic van poder superar el Club Natació Mataró a la final, el Sant Cugat al Borges i l’Esparreguera al Calella. Les viguetanes sota l’equip de parelles amb Camila Renata i Irina Gimeno van aconseguir el triomf, però o només aixo, Renata ha pogut fer triplet també amb l’individual.

En l’infantil masculí, Alex Moreno va tenir a tocar la mateixa fita amb el Sant Cugat, però en els dobles va acabar sucumbint amb Cesc Carrera, un dels protagonistes també del campionat de Catalunya. Finalment, en la categoria feminina també va destacar el Girbau Vic amb la victòria de Sílvia Coll davant Jana Riera del Tramuntana Figueres.

Un campionat de Tennis Taula de Catalunya que avui clourà la seva edició a Valls després d’una setmana espectacular amb els millors esportistes de Tennis Taula i amb dos mundialistes a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT