Foto: Visita Valls/Pere Toda

Valls ha pogut tornar a ser testimoni de l’Art i el Silenci de la Processó del Sant Enterrament. Després de dos anys sense celebrar-se per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest Divendres Sant, a partir de les 10 de la nit, el seguici processional de la Setmana Santa tornava a recórrer els carrers i places del centre històric.

Foto: Visita Valls/Pere Toda
PUBLICITAT

La processó estava encapçalada pels armats, els penons de l’Agrupació i la creu dels improperis. Seguidament, desfilaven les confraries i germandats amb els diferents misteris. Una delegació del clergat de la ciutat, la corporació municipal, la policia local de gala i una banda de música tancaven la comitiva.

Després d’aquesta edició, el president de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa vallenca, Miquel Ugal, confia en els més joves perquè la Processó del Sant Enterrament registri unes bones xifres de participació de cara el futur.

Més enllà de la Processó del Sant Enterrament, Valls celebrava més actes amb motiu de Divendres Sant, com per exemple, el Via Crucis Interparroquial entre les esglésies del Lledó i Sant Joan. A més, el Dissabte de Glòria ambdues parròquies organitzaven la Vetlla Pasqual.

PUBLICITAT