Avui expliquem que ERC ha criticat la gestió del PDUAE de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

El grup municipal d’ERC-Compromís per Valls ha expressat en un comunicat, després de la presentació fa unes setmanes del projecte PDUAE de la Plana de l’Alt Camp, el seu desacord en la gestió que ha encapçalat el vicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró.

Els republicans consideren que projectes d’aquesta magnitud requereixen el consens de totes les parts implicades, no només dels ajuntaments.

Des del mateix grup municipal afirmen que un tema d’aquesta transcendència no es pot decidir als despatxos. A més, es puntualitza que el Govern ha de garantir la disponibilitat de sòl industrial de cara el futur i reforçar el model industrial per als propers 10-20 anys.

ERC-Compromís per Valls creu que a la capital de l’Alt Camp s’estan quedant sense sòl disponible.

Durant els darrers anys, s’han implantat diverses i noves empreses a la ciutat, als espais encara disponibles, de manera que, alhora, s’han creat nous llocs de treball.

PUBLICITAT