El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Valls va entrar a registre el passat 14 d’abril una moció pel proper ple ordinari de rebuig al Pla Director d’activitat econòmica de la Plana de l’Alt Camp (PDUAE) que el govern de la Generalitat va impulsar fa uns dies. El text de la moció té com a objectiu principal instar a la Generalitat que deixi sense efecte l’acord d’inanició d’aquest pla i que el govern municipal, format per Junts per Valls i ERC-Compromís, dialogui amb la ciutadania per buscar un millor encaix d’aquest tipus de plans. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, el regidor socialista, Juan Martínez, ha denunciat l’arbitrarietat en què s’ha portat aquest projecte.

PUBLICITAT

En la conversa, Martínez també ha volgut analitzar la liquidació del pressupost 2021, que es va debatre en el ple del mes de març. Un cop més, el número 2 socialista ha volgut treure pit de la mala gestió de l’actual equip de govern pel que fa l’execució d’inversions.

L’ampliació de la gratuïtat de les terrasses de bars i restaurants fins a final d’any; la situació del mercat o el balanç d’altres mocions presentades pel seu grup han estat altres qüestions que s’han tractat en una entrevista que es pot escoltar sencera a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT