La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls presenta la catorzena edició del “Barri en Flor- Concurs de Decoració Floral del Barri Antic” de forma conjunta amb l’associació de Comerç de Valls.

PUBLICITAT

El certamen es celebrarà a partir del 25 d’abril i les inscripcions es poden realitzar fins el dia 24 d’abril, presencialment a l’Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3) de dilluns a dissabte de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a les 8.

A més, també serà diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia. Només per participar, les persones quan s’inscriuen al certamen, rebran una flor de regal.

A diferència de l’any passat, la temàtica d’aquesta edició és lliure. El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, apunta que el “Barri en Flor, ha aconseguit consolidar-se buscant la complicitat, sobretot, del teixit comercial.

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Oficina de Turisme, l’Agrupació de Confraries i Germandats de Setmana Santa a Valls i el Centre de Lectura,  faran la seva valoració entre el 25 d’abril i el 15 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per a la participació individual es divideixen en les categories de Balcó Verd i Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna de les dues categories: 250 euros per al guanyador i 150 euros i 100 euros per al segon i tercer, respectivament. Per altra banda, la comunitat de veïns o façana guarnida també rebran tres premis amb aquests mateixos imports (250, 150 i 100 euros).

PUBLICITAT