L’activitat de les dues colles dels Xiquets de Valls ha tornat aquest cap de setmana coincidint amb Sant Jordi.

PUBLICITAT

Diumenge al migdia, la Colla Vella actuava a Altafulla. A la plaça del Pou, els de la camisa rosada descarregaven el 5de7, el 2de7, el 3de8 i el 4de7 amb el pilar. A la ronda de pilars, enlairaven un vano de 5.

La propera sortida dels del Portal Nou serà dissabte 30 d’abril, a la tarda, a la Fira del Vi de Falset.

Els amfitrions, els Castellers d’Altafulla, plantaven el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb el pilar. S’acomiadaven de la primera actuació de l’any amb dos pilars de 4.

Dissabte a la tarda, a Vilanova i la Geltrú, la Colla Joves seguia consolidant les construccions de 7 pisos. La formació dirigida per Pere Rico completava el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7.  A la ronda de pilars, feien el pilar de 5.

El proper compromís dels del carrer d’en Gassó tindrà lloc diumenge 8 de maig, al migdia, a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí

Els Bordegassos de Vilanova, que commemoraven el 50è aniversari, alçaven el 4de7, el 3de7 i el 5de6. Finalitzaven la jornada amb un pilar de 5 i un altre de 4.

Els Castellers de Barcelona portaven el 4de7, el 5de7 i el 3de7. Tancaven la diada amb un pilar de 4.

Els Nens del Vendrell assolien la clàssica de 7 amb el 4de7, el 3de7 i el 2de6. Els de la capital del Baix Penedès rubricaven l’actuació amb un pilar de 5.

PUBLICITAT