El Pius Hospital de Valls obrirà, a principis del mes de maig, un nou centre per a la realització de proves de radiologia al carrer Pintor Potau de Montblanc, molt a prop del Centre d’Atenció Primària. El nou servei tindrà la capacitat tècnica per realitzar prop de 2.500 radiologies a l’any, una xifra que permetrà cobrir la demanda estimada d’unes 1.200 proves que són derivades anualment per l’atenció primària de la Conca de Barberà i unes 1.000 radiologies més que sol·liciten metges especialistes.

PUBLICITAT

El nou equipament aproximarà la unitat de diagnòstic per la imatge del Pius als més de 20.000 veïnes i veïns d’aquesta comarca que no s’hauran de desplaçar fins a Valls per a realitzar-se una radiologia simple. El president del Pius i regidor a l’Ajuntament de Valls, Martí Barberà, ha destacat que el nou centre representa tota una aposta per mantenir l’hospital vallenc com a referent a la demarcació.

El nou centre, a més de les proves de radiologia simple, oferirà també la gestió i cobertura per contingències d’accidents laborals i de malalties professionals, a través de mútues laborals col·laboradores amb la Seguretat Social i alhora també prestarà atenció a la població que sol·liciti serveis de salut a través de mútues.

PUBLICITAT