El projecte del nou Carnet Jove de Valls es posarà en marxa a l’octubre. Aquesta eina ofereix a tot Catalunya prop de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional dels quals se’n poden beneficiar uns 530.000 nois i noies d’entre 12 i 30 anys que tenen el carnet arreu del país. A nivell local, hi ha 2.228 joves que són titulars, on hi ha 27 avantatges.

PUBLICITAT

L’objectiu del Carnet Jove d’àmbit local presentat aquest dimarts és oferir una bona diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per al jovent de Valls i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia. Escoltem el director general de Joventut, Àlex Sastre.

De la seva banda, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha explicat que el nou carnet jove servirà per apropar a les persones joves els comerços de Valls i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia.

El conveni presentat converteix Valls en un dels 21 ajuntaments de Catalunya que oferirà un carnet d’avantatges amb descomptes variables d’entre el 5 i el 20%.

Joventut va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques com és el cas de Valls.

PUBLICITAT