Represa, unitat i vetllar per la dignitat del fet casteller. La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya arrenca una temporada 2022, la primera sencera des de l’esclat de la pandèmia, amb la voluntat que les colles, mica en mica, recuperin el nivell del 2019.

PUBLICITAT

En una entrevista a Ràdio Ciutat de Valls, el nou president de l’ens Joan Ibarra, casteller de la Colla Vella, ha afirmat que han de treballar perquè no desapareguin colles, tot i això insisteix que s’han de garantir un mínims per anar a plaça.

En la conversa, a banda d’aprofundir en altres temes, Ibarra s’ha felicitat per l’acord global, per a tres de temporades, pels drets d’imatge que permetran gaudir de la retransmissió televisiva de més d’una vintena de diades.

D’altra banda, a més de fer una valoració positiva de l’acte d’inici de temporada de la Coordinadora del passat dijous, ha explicat que amb l’objectiu de recuperar la gent als assajos i a les places, posaran en marxa la campanya Jo faig #castells on alguns elements representatius del patrimoni cultural se sumaran al fet casteller.

Finalment, aprofitant que fa pocs dies la seu de la Coordinadora s’ha traslladat als baixos de les dependències del Museu Casteller de Catalunya, espera que al llarg d’aquest 2022 es pugui obrir el nou equipament a la ciutat.

PUBLICITAT