Valls confirma que no es tirarà endavant el PDUAE. Així ho confirmava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, en una roda de premsa que ha convocat urgentment en què s’ha oficialitzat el rebuig cap al Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Plana de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Amb aquest rebuig, el gran macrocomplex industrial que afectava a diversos municipis de l’Alt Camp no es durà a terme. Des de Valls remarquen que es troben “satisfets” perque els municipis trobin noves maneres de créixer econòmicament o creien “innecessari” la implementació del complex per l’impacte ambiental que això suposaria.

Un projecte que s’ha comunicat el seu rebuig minuts abans de celebrar-se el ple de l’Ajuntament de Valls i on PSC i CUP, presenten també mocions de rebuig contra aquest projecte.

PUBLICITAT