Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 26 d’abril. Avui destaquem que Valls confirma que no es tirarà endavant el PDUAE. 

PUBLICITAT

Així ho confirmava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, en una roda de premsa que ha convocat urgentment en què s’ha oficialitzat el rebuig cap al Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Plana de l’Alt Camp.

Amb aquest rebuig, el gran macrocomplex industrial que afectava a diversos municipis de l’Alt Camp no es durà a terme. Des de Valls remarquen que es troben “satisfets” perque els municipis trobin noves maneres de créixer econòmicament o creien “innecessari” la implementació del complex per l’impacte ambiental que això suposaria.

Un projecte que s’ha comunicat el seu rebuig minuts abans de celebrar-se el ple de l’Ajuntament de Valls i on PSC i CUP, presenten també mocions de rebuig contra aquest projecte.

També destaquem que la Coordinadora de Colles Castelleres es marca l’objectiu de vetllar per la dignitat del fet casteller. La junta arrenca la temporada 2022, la primera sencera des de l’esclat de la pandèmia, amb la voluntat que les colles, mica en mica, recuperin el nivell del 2019.

En una entrevista a Ràdio Ciutat de Valls, el nou president de l’ens Joan Ibarra, casteller de la Colla Vella, ha afirmat que han de treballar perquè no desapareguin colles, tot i això insisteix que s’han de garantir un mínims per anar a plaça.

PUBLICITAT