“Setciències” és el nom del nou cicle d’activitats de ciència al carrer organitzat per l’Ajuntament de Valls per nens i nenes de 4 a 12 anys. La regidoria d’Educació i Política Lingüística, per mitjà del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), organitza aquest cicle de amb la intenció d’acostar la ciència a través de tallers dinàmics que els permetran aprendre i divertir-se. Escoltem la regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull.

PUBLICITAT

Els tallers es faran els dies 7 i 21 de maig a la plaça del Museu Casteller, i el dia 14 als Arcs de Ca Magrané. Cada dissabte hi haurà un taller per a cadascuna de les dues franges d’edat a les quals va dirigida la proposta: un per a nens i nenes de 4 a 7 anys i l’altre per als de 8 a 12 anys.

Els tallers del projecte “Setciències”, dinamitzat per l’empresa Funbrain, començaran tots a les 11 del matí i finalitzaran a dos quarts d’1 del migdia. Es faran en els espais públics a l’aire lliure per ser més visibles i engrescar a la participació per a altres dies programats. Són gratuïts però cal inscripció prèvia trucant al telèfon de l’Oficina Municipal d’Escolarització, el 977 63 60 04, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia. Les places són limitades a uns 20 participants per a cadascun dels dos tallers que es faran simultàniament cada dissabte. Tots els menors participants han de venir acompanyats d’una persona adulta.

El Pla Educatiu d’Entorn de Valls té activitats programades fins a final de curs, com les audicions de jazz per a alumnes de 6è que es faran properament, i també activitats durant l’estiu.

PUBLICITAT