Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 27 d’abril.

PUBLICITAT

El ple de Valls ha aprovat incrementar la circulació ferroviària.

Més enllà de l’aprovació de dues mocions en contra del PDUAE, la sessió plenària ordinària del mes d’abril ha servit per aprovar una moció de Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls, a partir d’una petició de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i Alt Camp, per augmentar el servei ferroviari de viatgers a l’estació de la ciutat.

La moció, aprovada per tots els grups municipals, defensa la necessitat urgent i inajornable de la millorar la connexió ferroviària a Valls (i la resta de poblacions de la línia a través d’un servei més competitiu i eficient.

A més, entre d’altres acords, es reclama a les operadores competents l’augment de la freqüència d’aturades a Valls en diverses franges horàries del dia, la millora de la qualitat i la construcció d’un nou ramal a la zona de Picamoixons per interconnectar el Camp de Tarragona per l’actual línia ferròviaria d’Alcover i la futura xarxa de rodalies de la costa.

D’altra banda, el govern de Junts i ERC tombava una moció de la CUP sobre la municipalització de dos serveis a les persones. Els anticapitalistes critiquen que serveis com Egueiro i Vincle estiguin externalitats. La resta de grups de l’oposició, PSC i Ciutadans, es van abstenir.

PUBLICITAT