La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Valls inicia un servei d’assesorament gratuït per rebre ajuts dels fons Next Generation per a comunitats de propietaris i particulars per tal de rehabilitar el seu habitatge i una millora de l’eficiència energètica.

PUBLICITAT

Es farà a través de l’Oficina Local d’Habitatge de Valls amb sistema de cita prèvia, on es donarà informació i ajuts per fer les sol·licituds i els tràmits pertinents.

De fet, aquest 27 d’abril s’ha obert el primer programa per les comunitats de propietaris.

L’11 de maig, s’obrirà per les persones propietàries de la ciutat, i el 25 de maig, les destinades a comunitats de propietaris d’edificis construits abans del 2000 i fer-ne la seva reahbilitació.

Així ho explicava el regidor d’habitatge de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà.

Finalment, cal destacar que cal tenir la inspecció tècnica de l’edifici aprovada o admesa a tràmit. I, hi haurà actuacions subvencionables aquelles que suposin una reducció del 30% del consum d’energia primària no renovable i també una reducció de la demanda en calefacció i refrigeració del 25% o el 35%, segons la zona climàtica.

PUBLICITAT