La Unió Anelles de la Flama celebrarà els actes centrals del 50è aniversari de l’entitat entre el 20 i el 28 de maig. La programació, repartida en dos caps de setmana i també en els dies laborables d’entremig, comptarà amb diverses propostes culturals, entre les quals destaca l’espectacle escènic “IGNIS”, previst pel dia 21 al Teatre Principal, i “Moments de Festa”, que es desenvoluparà el segon dissabte de les festes, a la tarda, a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

També s’ha programat la presentació del llibre “Retrobestiari” a càrrec d’Heribert Masana; la inauguració de l’exposició “Més enllà de la bèstia”, de Salva Masana; una festa infantil pels xiquets i xiquetes de l’entitat; la taula rodona “UAF 1972-2022-2072”; el concert vermut de les colles de gralla i timbal de l’entitat i dels grallers So Nat o la visita guiada per l’exposició “Els 50 de la UAF: una exposició d’aniversari”.

El president de la UAF, Albert Oliva, destaca que per l’acte institucional del 21 de maig es vol fer un homenatge als socis fundadors de l’entitat.

Pel que fa el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, posa en valor el paper de la UAF en el teixit cultural de la ciutat.

La Unió Anelles de la Flama va néixer a Valls l’any 1972 com a resultat de la fusió entre tres colles sardanistes i el Foment de la Sardana. Malgrat els entrebancs burocràtics de rigor per l’època, un any més tard s’aconsegueix de firmar els estatuts oficials d’entitat.

PUBLICITAT