Amb el lema “Reviu el Centre Històric. Festa i cultura al carrer”, l’Ajuntament de Valls posa en marxa un nou cicle que, tots els dissabtes al matí, omplirà els carrers i places del nucli antic d’activitats lúdiques i familiars. El projecte, impulsat per les regidories de Centre Històric i Cultura, a més de ser una nova aposta lúdica i festiva de caràcter estable a la ciutat, vol atreure visitants i contribuir a la dinamització del comerç de proximitat de Valls, així com el mercat de la fruita i la verdura, que després de la pandèmia, ha retornat recentment al bell mig del centre històric. Així ho explica, l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré.

PUBLICITAT

El cicle comença aquest dissabte 30 d’abril i tindrà continuïtat fins al 16 de juliol, per omplir d’activitats d’animació i festa al carrer tots els dissabtes. En la seva primera temporada, la programació ja inclou activitats molt diverses per a tots els públics, des d’atraccions infantils com inflables, així com animacions teatrals, música, circ o teatre d’hologrames. El regidor de Cultura, Marc Ayala, explica que hi haurà una dotzena de propostes.

“Reviu el Centre Històric” és una programació transversal que té l’objectiu de dinamitzar l’activitat cultural, econòmica i comercial del nucli històric, especialment des del retorn del mercat setmanal al seu emplaçament tradicional.

PUBLICITAT