La Nit de Castells torna el dissabte 17 de desembre al Centre Cultural de Valls, el km0 del món casteller. Enguany els organitzadors han decidit tornar a la data habitual al mes de desembre, en una nit que servirà per premiar la temporada que tot just acaba de començar. A més, també recuperarà el format habitual, amb un espectacle protagonitzat per professionals de les arts escèniques. Com és costum, els premis tindran diferents jurats per a remarcar la pluralitat de visions dins del món dels castells.

PUBLICITAT

L’any passat va ser celebrada el mes de juny, quan es va començar a reprendre l’activitat castellera amb els primers assajos i pilars. En aquella ocasió va servir per reconèixer diferents iniciatives del món casteller nascudes durant la pandèmia i reafirmar el compromís de les colles i castellers. Ara amb aquesta edició esperen poder visualitzar la recuperació de la presència castellera arreu del territori, així com el progrés i èxits de les colles.

Un cop més Valls serà la llar dels castells després d’haver sigut l’amfitriona de la Trobada de Colles Castelleres dels Països Catalans i la posterior Diada de la Candela que van donar el tret de sortida a la nova temporada.

La Nit serà retransmesa per les televisions locals catalanes, amb la producció de La Xarxa i TAC12.

PUBLICITAT